Zoeken

Energiepodium verwelkomt bp Nederland als nieuwe partner

Energiepodium verwelkomt bp Nederland als nieuwe samenwerkingspartner in 2024. Samen met hoofdpartner EBN en de andere samenwerkingspartners ElementNL en PwC steunt de onderneming Energiepodium met een financiële bijdrage en inhoudelijke inbreng.

Dankzij hun steun kan Energiepodium de komende periode blijven bijdragen aan het inhoudelijke debat over de energietransitie. Energiepodium.nl brengt opinie, interviews, nieuws en achtergronden met het doel de kwaliteit van de discussie te bevorderen. Naast de website zijn er live evenementen, zoals het jaarlijkse Energiepodium Debat.

De redactie van Energiepodium voert een onafhankelijke, journalistieke koers. De partners hebben geen zeggenschap over de content. Om de onafhankelijkheid te versterken, heeft Energiepodium een Redactieraad, die als maatschappelijk klankbord dient.

Energiepodium neemt afscheid van KVGN en GasTerra als samenwerkingspartner, met veel dank voor hun bijdrage. GasTerra ondersteunde in 2011 de oprichting van het portaal en was jarenlang de dragende partner.

Corné Boot, country manager van bp Nederland: “De afgelopen bijna 14 jaar heeft Energiepodium zich bewezen als relevant platform waar verschillende gezaghebbende experts hun visie kunnen neerzetten op dé belangrijke klimaat en energie thema’s van deze tijd. De bijdragen zijn altijd verfrissend, onderbouwd en helder. Ik ben er trots op dat bp dit podium de komende jaren mag ondersteunen.”

Zie ook het interview met Corné Boot.

Jan Willem van Hoogstraten, CEO van EBN, over Energiepodium: “We zijn blij dat EBN een bijdrage kan leveren aan Energiepodium. Het speelt een belangrijke rol in de evenwichtige dialoog over energie en klimaat. Het medium maakt de maatschappelijke discussie hierover voor een brede doelgroep toegankelijk. De kernwaarden van Energiepodium - respect, nuance, feitelijkheid en het zoeken naar perspectief – passen uitstekend bij de missie van EBN om vorm te geven aan een toekomstbestendige energievoorziening.”

Energiepodium is nog op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Heeft u interesse, dan kunt u ons bereiken via het contactformulier.

Tekst: redactie