Zoeken

Enexis Groep versterkt Energiepodium

Enexis Groep organiseert debat, diner en serie masterclasses voor jonge professionals

Met ingang van dit najaar versterkt Enexis Groep de live communicatie van Energiepodium. Dat betekent dat bedrijven binnen Enexis Groep een rol nemen in de diverse evenementen die onder de Energiepodiumvlag worden georganiseerd. Hiermee is Energiepodium een gezamenlijk initiatief van GasTerra en Enexis Groep geworden.

Het jaarlijkse Energiepodium Debat in december zal gezamenlijk door beide ondernemingen worden georganiseerd. Ook organiseert Enexis Groep een serie Energiepodium Masterclasses voor jonge professionals over de regionale energiestrategie├źn.

Cor Brockhoven, Directeur Communicatie Enexis Groep: "Netbeheerders zijn de ruggengraat van de energietransitie. Bij die rol past een zichtbare positie in het publieke debat. Wij verbinden niet alleen stroomnetwerken, maar ook mensen. De Energiepodium evenementen bieden een succesvol, bestaand platform om de dialoog over de energietransitie verder te brengen. Wij zien dit als een kans om de energietransitie te versnellen, en die grijpen we met beide handen aan."

Anton Buijs, Manager External Affairs GasTerra: "Wij verwelkomen Enexis Groep als nieuwe partner bij Energiepodium. Het doel van het platform is altijd geweest om de dialoog over de transitie te versterken en te verdiepen. Met Enexis als nieuwe steunpilaar van Energiepodium kunnen we deze missie nog beter vervullen. GasTerra en Enexis Groep delen de filosofie dat een debat waarbij alle partijen in de transitie betrokken zijn, ons uiteindelijk verder brengt dan preken voor eigen parochie."

Jan Sjerps, eindredacteur Energiepodium, PACT Public Affairs: "Met Enexis Groep haalt Energiepodium een sterke en gerespecteerde nieuwe partner binnen. Dit geeft ruimte om in onze evenementen meer aandacht te besteden aan de energietransitie op lokaal niveau."