Zoeken

Schrijf mee aan de Nederlandse inbreng voor de UNFCCC COP27

Tijdens de Energiepodium Masterclass 2022 op 8 en 13 september in Utrecht verwoorden young professionals hun visie op de Nederlandse inbreng voor de UNFCCC COP27. Schrijf je nu in voor de Energiepodium Masterclass 2022.

Onder young professionals bestaat een grote behoefte om met andere generatiegenoten buiten hun eigen organisatie en sector in gesprek te gaan over de energietransitie. Energiepodium ondersteunt die wens van harte. Daarom organiseert Energiepodium dit jaar opnieuw de Energiepodium Masterclass. Dit tweedaagse evenement vindt plaats op donderdag 8 september en dinsdag 13 september op het kantoor van EBN in Utrecht.

Tijdens deze unieke Energiepodium Masterclass gaan young professionals, die onder andere werkzaam zijn bij overheden, waterschappen, netbeheerders, leveranciers, gas- en warmtebedrijven, advieswereld, belangenorganisaties en ngo’s, in een intensieve werkvorm een visiedocument schrijven voor de Nederlandse inbreng voor de UNFCCC COP27. Doordat deze visie op de Nederlandse inbreng voor de COP27 door de aanstormende generatie energieprofessionals wordt gemaakt, krijgt dit document extra lading: de deelnemers moeten deze toekomst immers zelf gaan waarmaken.

“Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij!”

De twee dagen bestaan uit een ochtenddeel en een middagdeel. Tijdens de ochtenden volgen de deelnemers plenaire masterclasses, elk gegeven door een kopstuk uit de Nederlandse energie- en klimaatwereld. Daarna wordt in werkgroepen van 10-15 mensen gewerkt aan de input voor de Nederlandse inbreng voor de COP27. Dinsdag 13 september eindigt met een slotbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteert iedere groep haar deel van de overeenkomst en worden de resultaten besproken. Vervolgens wordt één slotdocument gemaakt dat ondertekend wordt. Intentie is om het getekende document te overhandigen aan Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie. Beide dagen eindigen met een netwerkborrel.

Ben jij of ken jij een geschikte deelnemer? Klik dan hier voor aanmelden. Deelname is gratis.            
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij!

Het doorsturen van dit bericht naar mogelijk geïnteresseerden wordt zeer gewaardeerd.