Zoeken

Sluit je aan bij Energiepodium Debate Night: Energiezekerheid

Op maandagavond 4 maart vindt het Energiepodium Debat de nieuwe stijl plaats namelijk: Energiepodium Debate Night. Dit evenement vindt plaats in Perscentrum Nieuwspoort, een avond gewijd aan de toekomst van energie in Nederland.

Liesbeth Staats, bekend van o.a. EenVandaag en BNR Nieuwsradio, verwelkomt onder andere directeur strategie energiesysteem van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Maxine Tillij, directeur van Element NL Arendo Schreurs, CEO van Energiebeheer Nederland Jan Willem van Hoogstraten en voorzitter van NWEA Jan Vos.

Recente gebeurtenissen, zoals de Russische inval in Oekraïne en de daaropvolgende energiecrisis, hebben de kijk op energiezekerheid sterk veranderd. Nederland, een van de meest energie-afhankelijke landen van de Europese Unie, streeft naar minder kwetsbaarheid en meer zelfvoorziening.

Het Energiepodium Debat krijgt dit jaar een nieuwe vorm als interactieve talkshow, waarbij sprekers vanuit diverse perspectieven cruciale vragen onderzoeken. In drie boeiende rondes belichten deskundigen verschillende invalshoeken en debatteren over de uitdagingen op het gebied van energiezekerheid.

Na afloop van de debatten is er om 20:45 uur ruimte voor een borrel, waarbij gasten kunnen netwerken en ideeën uitwisselen. Voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, bieden we ook een online livestream aan vanaf 19:30 uur, kan jij de Debate Night niet fysiek bijwonen? Stuur een mail naar secretariaat@pactbv.nl voor een toegangslink naar de livestream. Benieuwd naar de onderwerpen en sprekers per ronde? Lees dan ons uitgebreide artikel onderaan de pagina.

Aanmelden is verplicht via https://register.pactpublicaff.... We kijken uit naar een inspirerende avond vol debat en waardevolle connecties. 

Tekst: Redactie