Zoeken

Schrijf mee aan de Nederlandse visie voor de European Hydrogen Week 2023

Tijdens de Energiepodium Masterclass 2023 op 28 september en 3 oktober in Utrecht verwoorden young professionals hun visie op de Nederlandse inbreng voor de European Hydrogen Week 2023. Schrijf je nu in voor de Energiepodium Masterclass 2023.

Onder young professionals bestaat een grote behoefte om met andere generatiegenoten buiten hun eigen organisatie en sector in gesprek te gaan over de energietransitie. Energiepodium ondersteunt die wens van harte. Daarom organiseert Energiepodium dit jaar opnieuw de Energiepodium Masterclass. Het is een tweedaags evenement op donderdag 28 september en dinsdag 3 oktober op het kantoor van Energie Beheer Nederland. Young professionals (25-35 jaar) zullen input leveren voor de Nederlandse visie voor de European Hydrogen Week 2023, in Brussel.

Tijdens deze unieke Energiepodium Masterclass gaan young professionals, die onder andere werkzaam zijn bij overheden, waterschappen, netbeheerders, leveranciers, gas- en warmtebedrijven, advieswereld, belangenorganisaties en ngo’s, in een intensieve werkvorm een visiedocument schrijven voor de Nederlandse inbreng voor de European Hydrogen Week 2023. Doordat deze visie op de Nederlandse inbreng voor de European Hydrogen Week door de aanstormende generatie energieprofessionals wordt gemaakt, krijgt dit document extra lading: de deelnemers moeten deze toekomst immers zelf gaan waarmaken.

“Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij!”

De twee dagen zullen bestaan uit een ochtenddeel en een middagdeel. Tijdens de ochtenden zul je twee plenaire masterclasses volgen, elk gegeven door een kopstuk uit de Nederlandse energie- en klimaatwereld. Daarna wordt in vier werkgroepen van ongeveer 15 mensen gewerkt aan de input voor de Nederlandse visie voor de European Hydrogen Week. Dinsdag 3 oktober eindigt met een slotbijeenkomst.

Tijdens deze slotbijeenkomst presenteert iedere groep haar deel van de overeenkomst en worden de resultaten besproken. Vervolgens wordt één slotdocument gemaakt dat ondertekend wordt. Intentie is om het getekende document te overhandigen aan Micky Adriaansens, minister van Economische Zaken en Klimaat, of Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie. Beide dagen zullen eindigen met een netwerkborrel.

Ben jij of ken jij een geschikte deelnemer? Klik dan hier om je aan te melden.

Deelname is gratis.

Het doorsturen van dit bericht naar mogelijk geïnteresseerden wordt zeer gewaardeerd.